Ker vas cenim. :-)

Milica Bubanja na svojem blogu o sebi med drugim pove tudi: Dok radim, sve stvarnost oko mene prestaje da postoji, da bi ustupilo mesto unutrašnjem svetu mašte u kome je jedino pravilo da pravilo ne postoji.

O podobnem pojavu sem že dolgo tega pisala tudi sama, današnji zapis pa je pravzaprav namenjen plodovom njenog rada i njene mašte.

Včeraj sem namreč od Milice dobila paketek z naslednjo vsebino:

 

2 uhana Crazy Moon in darilce - hvala!

 

Seveda paketek k meni ni pobegnil kar tako, zanj sem morala po internetu premakniti nekaj 0-el in 1-ic, kar sem naredila z veseljem.

Tokrat je vsega kriva Sandra, mama, ki ne bloga več, pa je imela na svojem blogu link do Sonje, ki še bloga, in Sonja je nekoč napisala zapis o Milici, ki tudi bloga in ima po novem link tudi na Losovju, poleg tega izdeluje krasen srebrni nakit in ta svoj srebrni nakit tudi prodaja.

Poznate vročico, ko vidite slike in veste, da morate obvezno dobiti vsaj en izdelek, ker vam je zelo všeč skoraj vse, kar vidite? 😳

Mojim novim uhanom se torej reče Crazy Moon in za mnenje o njih sem vprašala eno od dveh dežurnih čarovnic, ki stanujeta pri meni:

 

Čarovnica je Luno enkrat obletela, nato pa odhitela ta drugi poročat, da je Nora Luna krasna 🙂

 

Še kdaj, z veseljem!

Priznam, da v bistvu ne kupujem “slovenskih” izdelkov: Vegete, Barkave, Radenske, Domačice, Ajvarja… sploh nobenega nikoli ne prosim, naj mi jih pošilja sem, tiste pa, ki jih lahko dobim tukaj (Vegeta, Radenska, Ajvar…), mirno ignoriram. Pa ne zato, ker sem grda packa, temveč zato, ker sem stara in jih moj občutljivi želodček ne mara, oziroma mu je vseeno, katero radensko pije. 🙂

Zato pa zelo rada kupujem druge slovenske zadeve … Predrago strokovno literaturo, v zvezi s tem sem se tudi že hvalila

Pred 3 leti sem prosila Nino Rupel, naj mi nariše slikco, ki jo bom možu podarila za 5. obletnico poroke. Krasna ideja! 🙂

Krasna ideja pa so tudi majice Philoguerrillo, kot sem že izčvekala…

Advertisements

26 responses to “Ker vas cenim. :-)

%d bloggers like this: