Well, Life Goes On

I got my organic veggies today: spinach, zucchini, tomatoes, green asparagus and mushrooms. I had also ordered some strawberries.

My organic farmer added a copy of a confirmation by the investigating authority that his vegetables, fruit and water are Ehec-free.

Well then.

Don’t tell me you stopped eating your burgers after BSE. 😯

Advertisements

7 responses to “Well, Life Goes On

 • Yemi

  No worries: če preveč paziš na zdravo življenje in se odpoveduješ si v naslednjem življenju čisto zafrustriran, ker te je v končni fazi zgazil tovornjak in si čisto preveč zdrav umrl.

 • Yemi

  Remek delo je v fazi nastavljanja robov in presledkov med vrsticami. Baje obstaja pravilnik, kako mora biti Oda urejena, in čeprav sem ga upoštevala po najboljši volji, je deloval bolj kot ‘guidelines’. Ko sem Odo dobila iz ‘tehničnega pregleda’ se je pa jasno izkazalo, da obstajajo zelo konkretna pravila, ki se jih gre držati, saj ti v nasprotnem primeru grozi vsaj sramotilni steber. Čeprav jih pri najboljši volji ne znam razbrat iz tistega pravilnika. Mogoče bi mu morali prilagati kristalno kroglo. Tako jih počasi luščim ven iz rdečih komentarjev na robu. Je*i ga. Saj ne, da bi imela dosti drugega dela. Moje življenje je izpolnjeno, kajti ahko se radostim ob nastavljanju razmaka med vrsticami v TOC, ki bi ga lahko, če bi mi to kdo primerno sporočil nastavila že v templateju. Ampak zakaj bi le….
  Ahhhhh….. kok se je pasalo spljuvat 🙂 🙂
  Da skratim priču: gre, ampak bistveno počasneje kot bi lahko, in kot bi si želela.

 • alcessa

  Eden od razlogov, zakaj jaz skoraj nikoli ne lektoriram … Nisem dovolj analno retentivna za to. 😈

  Vseeno, če pravijo, da je te zadeve nujno treba upoštevati, potem se najbrž splača grebsti, vsaj zato, da ne bo kdo rekel, da nisi, ne da?

  Potem pa izkušnjo čim prej pozabit! Te vsaj čaka kakšen dopust?

 • Bimbo

  Dober tek. Pri nas imamo pa takle:

  Trgovci bodo vendarle odkupili slovenski pridelek kumar (http://dnevnik.si/novice/aktualne_zgodbe/1042450909)
  Ne bi bilo bolje, če bij jih zaračunali EU kot kolateralno škodo vojne Nemčija-proti-španskim-kumaram-in kmetom? Kakšen milijonček bi v teh časih naši deželici kar dobro del. 🙂

 • alcessa

  Kolikor se jaz spoznam na pravne osnove dajanja dnarja, vam bo EU lepo (=v dolgih stavkih) razložila, da je vaš strah spričo odsotnosti eheca vaš problem in rabite boljši vladni PR ali pa več psihologov 🙂

 • Bimbo

  Hja, bojim se, da v skrajno resnih časih lažje staknemo ehec kot pa učinkovit PR ali psihoterapijo. Če dobro pomislim, morda niti ehec ne bi dolgo preživela na Slovenskem. 😉

%d bloggers like this: