Umiram. Od smeha.

– Ti, a veš, da je z najinim telefonom nekaj narobe? Ne morem namreč klicati ven, vedno je znak za zasedeno.

– Hmm, sliši se, kot da nisva plačala računa 🙂

– Ja no, pa saj imava za ta namen trajnik.

– Razen, če se je kaj spremenila pogodba?

– In midva ne veva, ker ne odpirava pisem od Telekoma?!?! Čakaj, grem prebrat ta zadnjega! … s 3. avgustom … odpoved pogodbe … priključka … pokličite nas, če še hočete biti naša stranka … JAIX! Pa res nimava pogodbe za telefonsko tarifo in so nama ga izklopili. Vse kaže, da so julija (Julija! :lol:) nekaj menjavali tarife in potrebovali najino soglasje, drugače nama pač odklopijo telefon … Jao, a zdaj bo pa še pisma od Telekoma treba začeti brati ali kaj?!?!? 😆 Grem jih poklicat 😆 Po mobitelu 😆

– V redu, pokliči me- erm, napiši mi mejl, kaj ste se zmenili. 😆

Advertisements

7 responses to “Umiram. Od smeha.

 • Sandra

  Haha, kul.

  Meni se je zgodilo, da nam je v študentu zmanjkalo vode, zato smo šli v sosednji blok po vodo. V kuhinji smo našli ene flaše, umazane od vina. Sostanovalec je predlagal, da jih najprej malo splaknemo, potem pa gremo. Vsi v smeh.

 • matilda

  Mobitelovi računi-reklame-obvestila so vredne Kljukca s strehe. Dobiš eno zalepljeno zgibanko, ki se niti slučajno ne pretrže po tistem robu…malček računa in množica slikic, ki jih v normalnih okoliščinah ne dovoljujemo z nalepko “prpagandanezaželjena” in tam nekam vmes, malo bolj zgoraj, malo bolj spodaj, Kljukci vtaknejo tudi sporočila za stranke. Porkiš! Pa sem šla bentit na filijalo, da to tako ne gre….jah, baje, da gre.

  • alcessa

   😆 A ne da, da so sami krivi, če jih ne beremo sploh? Čeprav, potemtakem bi ti bili najini računi všeč, so tako lepo nemško suhoparni … Za mobitel pa ga itak dobivam samo še po mejlu, včasih potem tudi kakšno Smet, od katere se moram odjavit … Jao. Aja, nekaj sem se enkrat ukvarjala s predpisi: nezaželene reklame po pošti ti smejo pošiljati, ker si njihova stranka, si jim dala naslov in ker ti v bistvu pošiljajo račune? Ker drugače naj tako smetenje niti ne bi bilo dovoljeno?

 • matilda

  Sem takoj za suhoparne nemške račune….,brez presrečnih mladostnikov, ki pod zvezdnim nebom plešejo na krneni plaži in se kao veselijo, da so Povezani . Veš,da tale zadeva z pošiljanjem reklam, ker si stranka, ni čisto čista;) a ni tam nekje eno mikeno okence,kjer odkljukaš, da ti lahko pošiljajo vse kar se jim zljubi (tudi reklamo za najnovejši gađet – super olupljevalec kumarc iz Lidla!?!).

  Ah, karkoli že, Oni so zmeraj zmagovalci, kot Italijani, ki niso izgubili ene same vojne;;))

 • alcessa

  Seveda niso, po zaslugi posebnega modela vojaških škornjev – s petami naprej 😀

 • Kaneli

  Se nekaj smesnega:

  http://www.bbc.co.uk/news/world-europe-14842999

  Gospodicni se je ocitno zahotelo alkohola. 😉

%d bloggers like this: