Rjava mačka je pobegnila iz vreče: desničarski terorizem v Nemčiji torej obstaja

Trojica brezposelnih vzhodnih Nemcev je v zadnjih trinajstih letih umorila najmanj devet malih podjetnikov, ki so imeli to smolo, da so bili Turki. No, eden od njih je bil Grk in je bil najbrž umorjen po pomoti. Ali pa tudi ne. Ti tako imenovani döner umori pa so bili razkriti le, ker je Beate Z., članica morilskega tria, v zrak pognala hišo v saškem Zwickau, v kateri so živeli, Uwe 1 in Uwe 2 pa sta pred tem storila samomor.

Pri umoru številka šest, ki se je zgodil v lokalu z internetom, je nek sodelavec nemške notranje tajne službe po pričevanju očevidcev prostor umora zapustil kakšno minuto, preden sta prišla dva maskirana moška in lastnika s pištolo ustrelila v čelo. Tako kot vse prejšnje in naslednje žrtve. Med drugim tudi policistko iz Heilbronna, žrtev številka deset, in njenega sodelavca, ki je preživel.

Vse skupaj je zelo čudno in v javnosti se pojavlja sum, da določeni nemški organi desničarskim teroristom omogočajo prost obstoj in razvoj, da so politiki in mediji veliko prehitro pripravljeni govoriti o levih teroristih ali mafiji, zdaj pa se je izkazalo, da obstajajo cele desničarske mreže, deloma zelo pripravljene izvajati nasilje.

Desničarske mreže, v katerih precej sumljivo vlogo igra tudi notranja obveščevalna služba Verfassungsschutz: ta namreč plačuje člane desničarskih združb kot špijone, pri tem pa ti ne nehajo biti nevarni ali kršiti zakona, tudi nikjer ne piše, da bodo dobavljali dragocene informacije, samo ful keša dobijo. 😯 Po forumih se govori, da je marsikateri od sodelavcev te tajne službe tudi sam bolj desno usmerjen. Več in bolj, kot bi bilo dobro za povojno demokracijo.

Da na novo oklicani, do sedaj razkriti desničarski teroristi (“rjavi RAF”) prihajajo iz bivše Vzhodne Nemčije, samo potrjuje moje splošne nesimpatije do tega predela sveta. Vseeno sem mislila, da so vzhodni Nemci zadovoljni s tem, da v njihovih deželnih parlamentih sedi tudi desničarska NPD, ki se je iz propagandnih razlogov prelevila v prijazne pomagače ubogim, ki pa tujcem v poštni predal kdaj tudi vržejo “letalsko karto domov” … Ampak umori … Poleg streljanja v glavo se Uwe, Beate in Uwe na v ruševinah hiše najdenem (?) DVD-ju hvalijo tudi z atentatom v turškem delu Kölna, kjer so z bombo z žeblji ranili kup ljudi, in pa z napadom na priseljene Jude, ki ravno tako ni bil nekrvav. Obstajajo domneve, da bi lahko bili umorili še več ljudi, da za njimi stoji podporna mreža, saj so bili precej časa preganjani in so se trinajst let uspešno skrivali, in pa domneva, da jih je nekdo ščitil. V tajni službi za zaščito ustave na primer. Obstaja pa tudi kup vprašanj, za katera bi bilo bolje, da se najdejo odgovori nanje. Čim prej.


Comments are disabled.

%d bloggers like this: