Sorry, Kids. And: I don’t know why you bother at all.

Every year on October 31 I promise myself I’ll be better next year. I will. I promise!

Don’t know why but I always forget there are kids around here who go trick ‘n’ treating on the last of October. See, I am old enough to consider October 31 as the Reformation Day and the World Savings Day, but I regularly forget about Halloween.

Which means kids that come tricking and treating me will always get what we have at home.

Last year? Organic pretzels and dried fruit. 😳

This year? Protein Plus Power Bars and wholemeal cookies sans chocolate or anything else. 😳

Yes, I am ashamed of myself, as I should be.

I don’t know why they bother coming, though, maybe their parents are happy at what their kids get from the strange auntie with a surprised face?

(Slightly OT: yeah, we eat stuff like self-made buckwheat bread with stuff in our neck of the woods)


15 responses to “Sorry, Kids. And: I don’t know why you bother at all.

 • http://tinasurfazavas.blogspot.com/

  Faca, sej mojidve bi bili čist veseli tvojih sladkarij.
  Sta navajeni suho sadje pa oreščke zobat. Najraj mata pa musli ploščice (ala frutabele), najboljše so jima pa http://www.corny.de/, ker si jih jaz kdaj kupim za na aktivnost!
  Tiste kinderjačke pa kinder čokolade redno stran mečem, ker se nam pokvarijo 😦 . Pa ne morem nobenemu dopovedat, da je to res eno samo sranje in da ga pri nas noben ne poje!

  • alcessa

   Res? 😯 Vau. No ja: kul mama (čestitam za maraton) kul mulci, kaj pa drugega.

   • http://tinasurfazavas.blogspot.com/

    Mah sej bi bombone tudi pobasale, sam jih pač ne kupujem. Smo pa vse tri šipke na čips! To je za nas najhujša sladkarija. Al pa slani indijski oreščki, se jima kr oči zasvetijo, da ne govorim o izbruhu energije, po konzumiranju le teh!

    • alcessa

     Oj, jaz sem tudi bila mahnjena na čips. Dokler nisem pogruntala, da ga ni čipsa brez česna. Razen mogoče navadnega slanega, pa še pri tem ne moreš vedeti. Ampak oreščki pa so menda res samo slani – njami!

 • Tina.

  Luckily (for the kids), David’s in charge of the Halloween candy in our house. If it were up to me, they’d either get nothing or super healthy treats. But he likes to give out candy. He even ate his dinner outside on the porch last night because he didn’t want to miss any trick-or-treaters. 🙂

 • Techka

  A pa otroci pri vas res hodijo okrog, al kaj? Pri nas ni nihče pozvonil. Očitno te navade v naše naselje še niso prišle. Mogoče je tako še bolje. Ampak ne vem kaj se sekiraš, ker si jim ponudila res super zadeve. 😉

  • alcessa

   Ja, ne vem, kdo jim je rekel, da je to dobra ideja.
   Ko sva se nazadnje selila, sva najela selitveni servis in ker so fantje pridno delali, sva si rekla, jim častiva gajbo pijače. In ker midva najraje pijeva mineralno vodo, sploh pri delu, sva jim kupila mineralno vodo. Tja, pa je niso nič kaj preveč navdušeno pili. Pozneje sem opazila, da imajo svoje sadne napitke in najbrž mislijo, da sva škrt, zato so dobili “samo” mineralno vodo.
   Od takrat sem bolj previdna pri “zdravih darilih” neznancem.

 • Techka

  Zbirčne Metke, torej.
  Kako je že tisto: kdor z malin ni zadovoljen… 🙂

 • Bimbo

  Dober point, da so nam s helouinom zakrili dan varčevanja. Še dobro, da smo od podalpskih rdečkarjev za kratek razmislek dobili dan reformacije, če ne bi bila totalna kriza. No, saj kriza itak je. 😉

%d bloggers like this: