Spomladansko balkonovanje

Ne vem, najbrž sta kaput. Najini oljki, nad katerima sva bdela kot helikopterska starša, dokler nama ni za badenske razmere preostra zima prekrižala načrte.

Mogoče pa si še opomoreta. Za vsak slučaj kupiva dve novi, za primerjavo takorekoč, in se odločiva naravi dati prosto pot. Drugače znano tudi kot “za kompliciranje ni časa – kar bo, pa bo”.

Ker sem po duši romantik, predlagam, da na balkon dava še dve jagodi. Kar bo itd.

Ker sem po duši v resnici neromantičen realist (sori za pretvarjanje v prejšnji vrstici), sem seveda opazila, da od preselitve na vas sivim. Pri tem pa je vas s svojim čistim zrakom in pomanjkanjem gužve resnično ta prava stvar za naju. Vseeno: sivim. Vse ostalo kot vedno, energije več kot dovolj, samo lasje izgubljajo barvo. Tistih nekaj novih srebrnih las ni tema, na udaru so povsem vidno tudi vsi ostali.

Sosed je začel z vici o seniorjih, med smehom mu obljubljam tepež. Kaj pa naj? Prosim za minuto molka in vsem skupaj po vaško razložim, da si ne bom barvala las in da zna biti, da bom kmalu zgledala najstarejša v bajti, čeprav sem najmlajša? Tja, sori, ker mi je vseeno.

A se še kdo veseli Ameriških bogov? Komaj čakam!

Aja, aja, aja, da ne pozabim: zdaj sem na voljo tudi na Twitterju in Instagramu, pod enakim imenom, in če se kdo čudi: vse to samo zato, da lahko sledim Justinu.

Trudeauju.

Bieber je po nemško bober. To pove vse.

Advertisements

7 responses to “Spomladansko balkonovanje

What Say You?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: