Pojdimo se tombolo / Giveaway Time

It’s official.

Zdaj to velja tudi uradno.

Germany’s not getting enough sun this winter. Last time times were so hopelessly grey was 43 years ago.

To zimo pri nas ne dobivamo dovolj sonca. Nazadnje so se vremena Nemcem tako redko zjasnila pred 43 leti.

And it doesn’t feel good, not even for less sensitive moosses like this one.

In to ni dober občutek, tudi za manj občutljive losulje kot tale ne. 

So let us have a giveaway time to drive the greyness away, at least a little.

Pojdimo se torej tombolo, da bomo odgnali vsaj malce sivine.

If you want to take part, leave ONE comment under this post, telling me what you think about jewellery: do you like it, do you wear it (why not), are there things that you love/hate etc. Don’t worry: I am NOT starting a jewellery business so your answers won’t land in a marketing scheme of mine 🙂 This is just a chat to drive the grey winter away. And on Sunday, March 3 at 09:00 h (my blog time) your time for comments will run out. I’ll announce winners as soon as  I can.

Če želiš sodelovati, spodaj ENKRAT komentiraj, napiši mi kaj o svojem odnosu do nakita: ti je všeč, ga nosiš (zakaj ne), so stvari, ki jih obožuješ/sovražiš itd. Ne boj se: NE načrtujem prodaje nakita, zato vaši odgovori na bodo pristali v mojih marketinških načrtih 🙂 To je samo klepet z namenom odganjanja zime. V nedeljo, 3. marca ob 09:00 h (ura na mojem blogu) bo pretekel čas za komentiranje. Zmagovalce bom razglasila, kakor hitro se bo dalo.

I am going to choose 3 winners (a bag, small pieces of paper with comment numbers, my hubby pulling out 3), the first one can choose among 5 things, the second one among the remaining 4 and the third one among the last 3 things.

Izbrala bom 3 zmagovalce (vrečka, koščki papirja s številkami komentarjev, moj dragi izvleče 3), prvi zmagovalec lahko izbira med 5 stvarmi, drugi zmagovalec med preostalimi 4 in tretji zmagovalec med zadnjimi 3 stvarmi.

THINGS?

STVARI?

alles

1 bookmark, a leather string and a handmade 99% silver pendant with a tiny gemstone from the Natural History Museum in London.

1 kazalce, usnjena vrvica in ročno izdelan obesek iz 99% srebra z mičkenim kamenčkom iz londonskega prirodoslovnega muzeja.

Oh, and: pendants look better in real life though visibly handmade and rather small – underneath are the numbers the winners should use when stating their wish / obeski v resničnem življenju zgledajo bolje, čeprav so vidno ročno izdelani in bolj ko ne mičkeni – pod njimi je številka, ki jo zmagovalci navedejo kot želeno:

1

2

3

4

5

GOOD LUCK!

VELIKO SREČE!


8 responses to “Pojdimo se tombolo / Giveaway Time

  • Yemi

    Funky Chicken! jest sm taprva. Jewellry rules, čeprav ga ne nosim več toliko kot nekoč. Srebro ali belo zlato sta moji kovini. zapestnice in pratan, včasih verižica, lukenj v ušescih pa nimam:) eto. na kratko!

  • Eva

    Uuu, luštno!

    Hja, jaz in nakit imava faze. Imela sem obdobja, ko sem veliko delala in nosila nakit iz Fimo mase. Pa nakit iz perlic. Pa vseh sort odpuljene uhane. Pa ogromne verižice (take za trikrat ovit okrog vratu). In tako dalje. Trenutno sem v vmesni fazi, ko sta mi od vsega nakita ostala samo dva prstana, jeklen in srebrn, eden za vsako roko, brez katerih se počutim nedokončano, in srebrni obročki v ušesih. Bi pa večkrat nosila uhane, če se ne bi moji uhlji takoj začeli pritoževati…

  • Nina

    Wiiii 😀 Losulja, če pride do nas spet kaj sončka, ti ga malo pošljem (malo ga bom pa zase obdržala 😛 )

    Jaz pa nakit … Vsekakor si ga nikoli ne kupim sama, ampak je vedno takšno ali drugačno darilo 😀 Nekoč sem nosila ogromno prstanov, zdaj pa samo še kdajpakdaj kakšno ogrlico 🙂 Ampak tile tvoji obeski so krasni ❤

  • Techka

    Iiiii, lepo, lepo! 🙂
    In ja, nakit ponavadi nosim. Uhani, prstani, verižice. Ura. Največkrat dobim nakit za darilo, kadar me pa prime, si pa kupim kaj tudi sama. 🙂
    Brez česar res ne morem? Prstana. Sicer še ni tisti ta-zlati (tega še čakam – MOGOČE bo še letos 🙂 ), ampak mi je pa zelo všeč in brez njega res ne grem nikamor. 🙂

  • Kitty

    Meni verjetno ni treba o mojem odnosu do nakita še razlagat? 😛 A moram? Sam zaradi debate?

  • jana zf

    Sočustvujem zaradi ne-sonca … pri nas je bil pred tremi dnevi, ampak it feels like ages … 😦
    O nakitu pa … hm, obožujem velike “čudne” prstane, a nosim že nekaj časa samo poročnega. Neko čudno prepričanje gojim, da so moji prsti neprimerni za pritegovanje pozornosti, čeprav me včasih prime, da bi se ugriznila v jezik … Sier se pa navdušujem nad velikimi/zanimivimi/pisanimi ogrlicami, sploh če so prijetne na dotik (ker se seveda potem s tem igram), ampak to bolj v poletnem času (ne vem, zakaj…), in seveda različnimi, še posebej visečimi uhani, ampak tudi bolj odvisno od razpoloženja. Že nekaj časa imam samo dve običajni luknjici, če ne grem ravno delat (tolmačit v kabino), potem z veseljem zamenjam običajne zvezdice iz belega zlata s čim bolj navihanim, pestrim … V glavnem, po filingu in včasih prav zaradi nakita pride še boljši filing 😉 Ampak ne preveč vsega naenkrat …

  • kaneli

    Finska ima letos tudi zelo oblačno zimo, šele zadnja dva tedna smo imeli nekaj sonca. In glede na to, da spet prihajajo temperature pod 0, zime še kar ne bo konec.

    Glede nakita pa – zelo rada imam srebrn nakit oziroma zlata sploh ne maram. Srebro je zakon. 😛 Trenutno nosim dva srebrna prstana: eden je Kalevala koru (koru = nakit), drugi je iz Islandije (s črnim vulkanskim kamnom). Nasploh mi je zelo všeč dizajn finske znamke Kalevala koru oziroma njihova linija My Saaga ( http://www.mysaaga.fi/ ). Za 30. rojstni dan sem dobila usnjeno ogrlico s petimi srebrnimi obeski iz te serije; tem obeskom sem potem lani dodala še dva (za magisterij).

    Poleg tega imam trenutno v obtoku tri obeske znamke Thomas Sabo, ki govorijo predvsem o tem, da imam rada pse – gre namreč za dva srebrna psička in srebrno kost. 😀 Le te nosim pozimi na verižici, za poleti pa jih pripnem na zapestnico. Od bižuterije nosim kdaj pa kdaj kakšne usnjene zapestnice, všeč mi je tudi nakit iz akrila Kooky Gems (spet Finci, itak). In tudi od njih imam perlasto verižico s psom.

    Kakorkoli, nakit je fajn. 🙂

  • M

    Ekola, dodam svoj delček, samo me ne dodaj v vrečko, prou? Boš prebrala čemu 🙂
    Nakit imam ful rada. Nekoč so se moji prsti šibili pod prstani, okrog vratu je non-stop viselo karkoli .. Še danes mi ni jasno, kako to, da sem nakit skoraj prenehala nositi. Nase ga dam skoraj le še v primerih, ko potrebujem energijsko podporo ob službenih zadevah, v prostem času sem pa itak večino časa v švicariji, kjer mi je nakit v glavnem v napoto.
    Čeprav ga sama ne nosim več, pa ga neskončno rada vidim in občudujem na drugih. Prijateljice so me že navajene, da jih včasih ob srečanjih celo začasno “slečem” nakita, da ga malo valjam po rokah in občudujem … samo nosit ga nimam časa in volje. Kaj pa vem, mogoče se bo to kdaj še spremenilo, do takrat pa … obeske izžrebaj puncam, ki jih bodo nosile tudi zame 🙂