01/02/2014
Perfekt!
By alcessa
This entry was posted on Saturday, February 1st, 2014 at 21:03 and posted in HUNGRY?. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed.
10 responses to “Perfekt!”
PAGEREADS
alcessa is …
...an elderly Slovenian lady moose on the loose in the North:
been munching, musing, playing, hiding, seeking and other dangerous stuff here.
A word of WARNING: I speak Sarcastic. Fluently. I also Laugh a lot. All the Time.QUOTH
Flickr Pupickr
Bračkotovi
CDL
- Support-Sunday: Eure Unterstützung ist gefragt
- Kurzbluse: casual Stylingidee für den Frühling – mit Spitzenunterhemd
- TONI-Fashion – Perfect Piece Award 2024: Passform ist King
- Denim-Stil-Mix: How to upgrade Used-Jeans?
- Trendfarbe Grün: Sportlich-eleganter Look in Khaki
- Jeans-Trend für den Übergang: Leichtigkeit in blau
- Old Money Style-Vibes: Stilvoller Frühling mit THE BRITISH SHOP
- Eggstase pur: Osterfest mit THE BRITISH SHOP – Tradition trifft Genuss!
- Zeit: Mirror of our time? Normcore boring not boring
- Secondhand Kleidung – how to outsmart yourself?
Der zweite Blick
- Warum Retouren im Fashion-Bereich so problematisch sind
- Mit diesen Teilen gelingt die perfekte Capsule Wardrobe
- Loafer sind Trend – und so tragen wir sie jetzt
- Die besten Tipps und Outfit-Ideen für deinen Festival-Look
- Y2K-Fashion: Dieser Trend bringt die 2000er Jahre zurück
- Frühlingstrends: Die Must-Haves der Saison
- Color Blocking: So wird dein Style bunter!
- Die Trendfarbe des Jahres 2022 „Very Peri“
- Steppwesten: So kombinierst du den Trend
- Die besten Pflegetipps für deine Wollkleidung
Frau Meike
- Selbst im Tod noch leben müssen
- The Bird & the Fish — Dismantling Our False Ideas of Relationship Sexuality
- Rezidivierende Depressionen: Ein Tutorial
- Alles neu macht der Juni
- Rammstein III: Wie viele Frauen braucht man für eine glaubwürdige Anklage?
- Rammstein II: Wissen, was man tut
- Rammstein: Eine Frage der Haltung
- Dünner werdender Rest, im Hals aufsteigend
- Vantablack
GGG
- Street Art in Melbourne: Brunswick 2024
- BrewDog Bar, Pentridge, Coburg
- My Monthly Chronicles: April 2024
- In My Kitchen: April 2024
- Apple crumble cheesecake for 17th blog anniversary
- Blog Housekeeping 2024: header, indexes, subscriptions etc
- Street Art in Melbourne: Camberwell and Canterbury
- Carrot fritters with yoghurt sauce
- My Monthly Chronicles: March 2024
- In my kitchen: March 2024
GlamUp
- Klassische Mode, die Basics im Kleiderschrank
- Der 60. war einer der schönsten Geburtstage
- So mache ich meine Haut fit für den Frühling
- Ich benötige eure Unterstützung
- Altersgelassenheit oder alles egal?
- Meine Alternative für Kaffee
- Was mich letzte Woche berührt hat
- Wer nicht älter werden will, muss früh sterben
- Nicht viel los gerade bei mir
- Frühlingserwachen im Kleiderschrank
I’m not
- Like A Bad Penny, Borut Pahor Keeps Turning Up
- Better The Han You Know
- Tanja Fajon Is So Done With This Shit
- Slovenians Scoff As France Makes History On Abortion Rights
- Red Tuesday
- Showdown At O.K. Švarc Pipan
- Luka Mesec And A Bucket Of Warm Piss
- How To Lose Friends And Alienate People (Robert Golob Style)
- Sanjonara Ajanović Hovnik
- Ajanović Hovnik, Šinko and Brežan On The Political Strife Scale
Kruh in vino
Maalie
Mario
- Long-Trade in der Fastenal Company (FAST) – mit einem Chancen-Risiko-Verhältnis von über 2 seit Positionseröffnung
- Rendite-Geheimnisse: Wie erfolgreiche Anleger den Markt schlagen
- Die Bedeutung von Backtesting in der Investment-Strategie
- Long-Trade in der Intuitive Surgical (ISRG) – mit einem Chancen-Risiko-Verhältnis von bis zu 2 seit Positionseröffnung
- Wie Du Markttrends erkennst und für profitables Trading nutzen kannst
- Long-Trade in der Aktie von META
- Die Psychologie des Investierens: Vermeide diese häufigen Denkfallen
- Long-Position bei Netflix (NFLX) – der Aufwärtstrend bleibt weiterhin intakt
- Performance Mario Lüddemann: Rendite März 2024
- Trading während wirtschaftlicher Unsicherheit: Strategien für volatile Märkte
Mojchka
Non-Accidental Icon
- NYPL Book Launch 3/12/24 @7:00PM : Lyn Slater in Conversation with Chloe Cooper Jones
- How To End A Chapter
- How To Be Old Coming March 12, 2024 Preorder Here
- What to Wear During Fashion Week (When You Are Old or Any Age For That Matter)
- Cover Reveal! How To Be Old
- Same but Different
- Circling Back
- The Allure of Tassel Shoes
- Letting Oneself Go
- Cloistered
Oh, Diana!
Onemorehandbag
Sartenada
- An error has occurred; the feed is probably down. Try again later.
Seth Sayeth
Strong!
- Optimale Trainingshäufigkeit: Warum 4 mal Training pro Woche besser sein kann als 6 mal
- Workouts für volle Terminkalender – so passt das Workout in deinen Tag
- Muskelregeneration – 5 Tipps für schnellere Erholung vom Training
- Krafttraining ab 40: 6 Tipps um sicher und effektiv zu trainieren
- Bodybuilding für Frauen – die positiven Effekte auf die psychische Gesundheit und Selbstwahrnehmung
- Pre-Workout Meal – das ist die perfekte Mahlzeit vor dem Training
- Trainingsplan selber erstellen – Schritt für Schritt Anleitung
- If It Fits Your Macros (IIFYM): Ein Guide für Einsteiger
- Red-S – Relatives Energiemangelsyndrom: Symptome & Behandung
- Weniger Training, mehr Muskeln? So funktioniert’s
Welt bewegend
ARCHIVE
YOUREADS
MEREADS
Metka
Blog Brags
- 461,274 uletelih
February 2nd, 2014 at 15:46
Musinja, ti pa res dolgoveziš zadnje čase…
February 2nd, 2014 at 21:54
Jaz sem pred časom našla en (tak/podoben) recept na kulinariki in sem potem izpustila vanilijev puding, pa je blo vseeno noro dobro! In za sosede ni nič! ostalo 😉
February 3rd, 2014 at 09:23
O tem sem razmišljala tudi sama, ja, ker pa sem imela puding doma, sem ga kar dala noter. Naslednjič pa mogoče rožičevo moko, ki jo imam za zgoščevanje zadev in se tudi obnese (pred tem sem pekla eno zelenjavno-skutno zadevo, ki je bila zelo “rahla” oz. mokra, še dobro, da je bila podlaga iz testa, zato se mi zdi, da malce utrjevanja ne škodi, vsaj pri nemški skuti.)
February 3rd, 2014 at 13:05
Ja, od skute je veliko odvisno. Mi zdaj kupujemo eno domačo na bližnji kmetiji in je vse drugače. Sicer pa se moram očitno še marsikaj o pekariji naučit – nisem vedela, da rožičeva moka zgoščuje … pa spremeni kaj okus? Sicer so mi rožičeve zadeve čisto fajn, vem pa,da mnogi ne marajo.
February 3rd, 2014 at 13:15
Natančno rečeno gre za moko iz rožičevega semena, ki je aditiv s številko E 410 (karuba oz. rožičev gumi), in sicer neškodljiv (moj je iz bio-trgovine, menda zmanjšuje holesterin). Dodaja se v zelo majhnih količinah, zato na okus ne vpliva, nisem pa probala suhega, rada ga dam v omake ipd.
February 12th, 2014 at 11:54
Vem, da sem grozna, ampak ne maram receptov, ki kot količino navedejo “zavitek” (ali vrečke ali kaj podobnega). Že pecilni prašek ali vanilijev sladkor dobiš v različnih količinah (dobro, sladkor na vse skupaj najbrž res ne bo preveč vplival, pecilni prašek bi pa najbrž že lahko).
Zgleda pa slastno in tudi sicer se mi zdi recept super, tako da bom nekaj časa tuhtala, kolikšen bi lahko bil tale puding 😛
February 12th, 2014 at 12:15
Se moram kar strinjati: pred kratkim sem kupila plastično stekleničko, polno pecilnega praška. Nakar ugotovim, da za to zadevo rabim 1 vrečko. Hm, in koliko gramov bo to? Nič, bom pri nakupu preverila, kaj piše na vrečkah v trgovini. Vzamem prvo v roko, dve vrečki v enem zavitku, teža pa navedena … nikjer 😆 Sem potem še kar nekaj časa brskala, da sem našla podatek … 15 gramov.
February 12th, 2014 at 12:24
Jaz sem zadnjič kupila paketek pudingov – na videz delujejo pol manjši od standardnih 😀 Pecilne praške sem pa tudi že 13-gramske kupovala, tako da nikoli ne moreš biti prepričan 😀
February 12th, 2014 at 12:29
A, OK, moja vrečka pudinga je bila tudi manjša od tistih iz moje mladosti, pa je vse skupaj v redu izpadlo. Ne samo to: prejšnji vikend sem spekla podobno zadevo z bananami in skuto brez pudinga – bila je sočna, vendar ni razpadla, ravno nasprotno (mogoče tudi zaradi rožičeve moke, kdo ve)
February 12th, 2014 at 12:43
Aaaaa, sline se mi cedijo 😛